ПОСЛЕ тешке саобраћајне незгоде у којој су повређена два пешака, од којих је један у среду подлегао повредама, у Лесковцу се дан касније догодила још једна незгода у којој је лакше повређена седамдесетогодишња Лесковчанка. Незгода се догодила око поднева у Улици Пана Ђукића. Пацијентиња је одмах транспортована у Ургентни центар лесковачке Опште болнице.

Прочитајте још - ПРЕМИНУО мушкарац којег је ПРЕГАЗИО КОМБИ док је са женом прелазио улицу у Лесковцу, њој се БОРЕ ЗА ЖИВОТ

- Чекамо резултате са скенера, али према првим проценама пацијенткиња је, срећом, задобила само лакше телесне повреде. Нема прелома. Она је свесна, оријентисана и сама се креће – казао је др Небојша Димитријевић, директор лесковачке Опште болнице.

Из лесковачке Полицијске управе упућен је апел свим учесницима у саобраћају да буду максимално опрезни и пажљиви и да поштују правила и постављену сигнализацију.

ТЕШКО ПОВРЕЂЕН БИЦИКЛИСТА

У саобраћајној незгоди, у лесковачком насељу Анчики, повређен је бициклиста. Према незваничним информацијама ради се о мушкарцу М.В., старом 52 године. У лесковачкој Општој болници нам је потврђено да је пацијент примљен са посекотином на глави и да је у току комплетна дијагностика.

- Очекујемо резултате са скенера, а треба урадити и друге претраге како би искључили евентуалне повреде унутрашњих органа - каже др Небојша Димитријевић, директор Опште болнице у Лесковцу.

Незгода се догодила нешто пре 13 часова у Улици Томе Костића, код објекта трговинског ланца Аман, када је на бициклисту налетео путнички аутомобил. Саобраћај на овом путном правцу је, због увиђаја, тренутно у прекиду и одвија се алтернативним улицама овог насеља. На лицу места, према речима мештана, видљиви су трагови крви.