ЧЕТРНАЕСТОГОДИШЊА Марија Ј. из села Бублица, која је нестала 9. фебруара, откривена је уз помоћ сигнала мобилног! Како незванично сазнају “Новости”, била је у месту Мачина, одакле је и њен момак Мартин Тошковић (16). Према непотврђеним информацијама, тинејџерка није повређена, крила се дечком и нису били у кући његових родитеља.

Мајке нестале девојчице Наташа Пауновић је око 19.30 примила позив из полиције и она је отишла у Прокупље по своје дете.

Подсетимо, она ћерку није видела откад је нестала 9. фебруара. После пријаве нестанка она је рекла да претпоставља да је њена ћерка са Мартином, који је из села Доња Мачина.

- У недељу вече сам ишла пешке од Бублице до Доње Мачине, код његових родитеља, јер сумњам да они крију девојчицу. Међутим, они су ме напали и отерали. Очајна сам, јер не знам ништа о свом детету - рекла је раније током дана девојчицина мајка.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - "Тражила сам је код родитеља њеног дечка, они су ме напали и отерали": Обрт у случају девојчице из Прокупља, мајка тврди да Марија (14) НИЈЕ ПРОНАЂЕНА

Наташа је изјавила и да њена ћерка није понела новац са собом, и да нема шта да једе, као и да сматра да их неко храни или да краду.

- Супруг и ја смо бранили њихову љубав, јер је премлада за везу, а и Мартин је из ромске породице, није ишао у школу, и није нам се допао - изјавила је Наташа.