ЗОРАН С. (46) из Новог Сипа код Кладова ухапшен је због сумње да је претходне ноћи покушао да убије своју супругу Драгану (47). Он се у понедељак рано ујутру појавио у полицијској станици у Кладову и рекао да је ножем убио жену. Полиција је одмах отишла до њихове куће и затекла тешко повређену, али срећом живу жену, која је превезена у кладовску болницу, где су лекари успели да јој спасу живот.

Како сазнајемо, права драма одиграла се у овој породици у ноћи између недеље и понедељка. Супружници су се из засад непознатих разлога најпре посвађали. Повод су највероватније били нерашчишћени брачни односи. Расправи је присуствовала и њихова млађа ћерка, док је старија са дечком била у другој соби.

- У једном тренутку, свађа је измакла контроли и Зоран је дохватио највероватније кухињски нож - наводи извор "Новости" из истраге. - Почео је да убада Драгану. Чувши вриске, из собе су дотрчали старија ћерка и њен младић. Овај момак је успео да донекле савлада помахниталог Зорана и изгура га из куће. Зоран је тада отишао право у полицију и испричао шта је урадио.

Драгани су у болници констатоване повреде груди и руку. Сечиво је, срећом, промашило срце, што би по жену било кобно.

- Пацијенткиња је примњена око три сата ујутру и операција је трајала два сата - каже нам др Борислав Петровић, хирург и директор Здравственог центра у Кладову. - Драгани је сечиво прошло на два центиметра од срца. Ту рану смо санирали. Задобила је и посекотине леве надлактице и десне шаке.

Претпоставља се да је руке повредила док је покушавала да се одбрани од напада. Због тешког стања и шока, она није могла да одговара на питања лекара и полиције, а опоравља се у Интензивној нези кладовске болнице.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Полиција пронашла Марију (14), мајка на путу ка Прокупљу да види дете!

У селу Нови Сип мештани су били изненађени вешћу која их је дочекала када су се у понедељак ујутру пробудили. И родбина овог брачног пара била је у шоку.


Фото "Фејсбук"


- Зашто је то урадио, стварно не знам - каже нам Зоранов отац, у чијој кући супружници живе. - Мислим да неке ствари мој син више није могао да трпи. О томе праву истину знају само снаја и Зоран.

Шта се критичне ноћи дешавало у кући Драгане и Зорана, знаће се по завршетку истраге, али и када нападнута жена буде била у стању да говори.


ПОКУШАЈ УБИСТВА

НА предлог тужилаштва, Зорану С. је одређено полицијско задржавање до 48 сати. Он ће са кривичном пријавом за покушај убиства бити приведен Вишем јавном тужилаштву. После саслушања, тужилаштво ће одлучити да ли ће од Суда затражити притвор за осумњиченог.