ПРЕДСЕДНИК Градског одбора СНС у Јагодини, Никола Радосављевић, жртва је језивог застрашивања за сада непознатог починиоца који је у двориште породичне куће у којој Никола Радосављевић живи са супругом и троје малолетне деце, бацио одсечену главу његове мачке, за коју је патолог – ветеринар утврдио да је одсечена оштрим предметом што указује на чињеницу да је то могао да учини само човек.

Прочитајте још: Тела обезглављених штенаца нађена у Раковици, грађани у шоку: Псима воз откинуо главе, или је реч о монструозном људском злочину?


Тело мачке и трагови крви нису нађени на лицу места. Никола Радосављевић, који је иначе и члан Главног одбора Српске напредне странке, изјавио је да му нико није претио у претходном периоду, да је у одличним односима са комшијама и да су мотиви овог застрашивања политичке природе, односно да су везани за његове активности на политичкој сцени Јагодине и Србије.

- То је претећа политичка порука коју је очигледно неко хтео да ми пошаље – изјавио је Никола Радосављевић и додао:

- Међутим, то ме неће поколебати да још више и боље радим за будућност наше Србије.
Случај је пријављен полицији, а Градски одбор СНС у Јагодини од надлежних државних органа захтева да се починилац или починиоци што пре пронађу и приведу лицу правде.