Јутка пред судом: Шешељ дошао да га подржи, окупиле се и жене у знак подршке Марији Лукић

Г.Ћ.

29. 01. 2020. у 11:37

Јутка пред судом: Шешељ дошао да га подржи, окупиле се и жене у знак подршке Марији Лукић

Фото: Приватна архива

У основном суду у Крушевцу настављено суђење бившем председнику општине Брус
КРУШЕВАЦ – У Основном суду у Крушевцу данас се наставља суђење бившем председнику општине Брус Милутину Јеличићу Јутки оптуженом за полно узнемиравање и недозвољене полне радње према својој некадашњој секретарици Марији Лукић.

На овом рочишту, као сведок оптужбе требало би да буде саслушана и Снежана Бојић која је после Марије Лукић прва јавно говорила о сексуалном узнемиравању бившег првог човека општине Брус, као и Данијела Вукајловић и Бојана Милетић Маринковић.


Уколико све три сведокиње буду саслушане на овом рочишту, претпоставља се да би првостепена пресуда Јеличићу могла да буде изречена већ крајем фебруара. Осим Марије Лукић, подсећамо, њега је још шест жена пријавило за полно узнемиравање За неке пријаве тужилац је, међутим, проценио да нема довољно доказа, а неке жене су у међувремену одустале.


Испред Основног суда у Крушевцу и овом приликом су се окупиле жене са танспарентима у знак подршке Марији Лукић и Јуткиним жртвама, а заједно са оптуженим Јеличићем у суд је пристигао и лидер радикала Војислав Шешељ.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Petar

29.01.2020. 11:49

Kakva ljudska spodoba taj Šešelj. Verovatno bi se tako ponašao i da je njegova žena u pitanju