У САОБРАЋАЈНОЈ несрећи, која се у уторак ујутру догодила на путу од Ковачице ка Зрењанину, код Идвора, настрадала је Ана Х. (40), док је њен шеснаестогодишњи син задобио тешке телесне повреде. Према незваничним информацијама, жена из Ковачице возила је дете у школу и из засад нутврђених разлога прешла је возилом у супротну коловозну траку и директно се сударила са камионом који јој је долазио у сусрет. И возач камиона је задобио повреде.

Жена која је била за воланом "мазде" преминула је од задобијених повреда на лицу места, док је младић превезен најпре у панчевачку болницу, а затим у београдски Ургентни центар у стању коме, потврдили су нам из МУП Панчево.

- Добили смо позив у 7.50, десет минута касније били смо на месту несреће. Нажалост, могли смо само да констатујемо смрт возача у путничком аутомобилу - рекао је један од лекара из панчевачке болнице. - Претпостављамо да је шеснаестогодишњи младић, који се налазио у путничком аутомобилу син настрадале, а он је у незгоди задобио тешке телесне повреде.

Осим великог броја лекара и полиције, на место несреће је изашао и тужилац основног јавног тужилаштва из Панчева, који је обавио увиђај. Даљом истрагом биће утврђени све околности ове тешке несреће.

Саобраћај је на овом делу пута био обустављен у оба смера током трајања увиђаја, али је нормализован у току дана.