Анђела Вујовић, познатија као Анђелина, већ две године се забавља са сином Оливере Ћирковић. Оливера је јавности позната по томе што је била део чувене криминалне банде, а како се наводи - певачица на то никада није стављала акценат. Наиме, она је на самом почетку каријере, те жели да њене песме буду у центру пажње.

"Анђелина је на почетку музичке каријере, те жели да њене гласовне могућности и њене песме буду у првом плану, па све до сада није откривала с ким се забавља. Она с времена на време објављује фотографије с њим на Инстаграм профилу, али не потенцира да је он син најпознатије Пинк Пантерке", рекао је добро обавештени извор, па наставио:

"Певачица и њен дечко се воле и имају велике планове када је реч о заједничкој будућности. Оливера се сину не меша у везу, али их веома подржава и ту је за њих шта год им треба", завршава наш извор.

Иначе, Никола Ћирковић бави се кошарком, баш као и Оливера својевремено. Тек касније је ушла у свет криминала.

"Имам сина који је добар, везани смо јако, до 10 године смо били нераздвојни и ту не могу себе да објасним. Ја сам њега повређивала кроз тај криминал, али увек у нади, као коцкар, да ћу да се изадим из те приче", рекла је својевремено она.

(Блиц.рс)