У НОВОМ Пазару су ухапшене још две особе због сумње да су у ноћи између среде и четвртка помогли Аднану А. (41), власнику ресторана "Диван", да после убиства Нихада Хамидовића (23), из Смолуће код Тутина, прикрије доказе. Како сазнајемо, иза решетека су се нашли С. Р., која је била у друштву газде кафане, и која се сумњичи да је после злочина брисала трагове, док је конобар Б. С. осумњичен да је у оближњем шумарку сакрио пиштољ из којег је пуцано. Због уклањања доказа, кривичне пријаве ће бити поднете против још неколико радника ресторана "Диван" и гостију.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Нихад убијен, тројица Новопазараца рањена: Како је дошло до крвавог обрачуна у ресторану "Диван"

Новопазарска полиција и Више јавно тужилаштво ни у петак се нису оглашавали, нити су јавности саопштени детаљи туче и пуцњаве у ресторану на периферији града у коме је један младић убијен, а тројица рањена. Лакше је рањен и осумњичени Аднан А., који је оштрим предметом, ножем или шрафцигером, убоден у леђа. И он се опоравља у новопазарској болници где је под сталним надзором полиције.

Према незваничним информацијама, убиству Хамидовића претходила је општа туча због музике, у којој је учествовао и газда, који је наводно покушавао да из ресторана избаци групу младића јер су реметили ред. Више детаља биће познато тек када буду саслушани сви сведоци и прегледани снимци са сигурносних камера.

Власник ресторана "Диван" важи за "жестоког момка" који је више пута имао сукобе са законом и био у затвору. Његов ресторан омиљено је састајалиште младих Новопазараца, а Аднан важи за доброг и коректног угоститеља, који у свој ресторан доводи и познате естрадне звезде.