ЖЕЉКО С. (33) из Панчева, који је ухапшен због насиља у породици, односно јер је брутално претукао супругу Валентину Т. С. (44) и задао јој више повреда ножем по лицу и телу, приведен је и саслушан у панчевачком Основном тужилаштву. Он је, како незванично сазнајемо, тврдио да се готово ничега не сећа, јер је био пијан и да му је жао. Њему је суд на предлог Тужилаштва одредио притвор до 30 дана.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Жељко (33) покушао да ископа очи Велентини (44), сатима је мучио и убадао ножем: Нови детаљи ужаса у Панчеву

Он је ухапшен 22. јануара, након што је отео супругу Валентину, која је, пре тога, одлучила да оде од мужа насилника и настави живот код мајке. Довео ју је у свој изнајмљени стан у Друмској улици и, после краће свађе, почео да је туче. Након тога, узео је нож и њиме је, иживљавајући се, секао по грудима и лицу. Унакажену жену оставио је у крви и несвести да лежи у стану и побегао.

На срећу, Валентинина мајка, која је посумњала да зет има намеру да убије њену ћерку, пријавила је полицији отмицу и насиље. Жељко је убрзо пронађен и ухапшен, а Валентина је са тешким повредама, возилом Хитне помоћи, превезена у ВМА и смештена на Одељење максилофацијалне хирургије. Она је, како сазнајемо из ове установе, оперисана и њено стање се прати. Валентина је и даље у тешком стању, али срећом, није животно угрожена.