Жељко Селими (33) из Панчева ухапшен је због сумње да је у среду око 22 сата отео, па ножем покушао да ископа очи супрузи Валентини Тодоров (44) у свом изнајмљеном стану у Панчеву.


До језивог напада дошло је након свађе дугогодишњих партнера.


УПАО У КУЋУ


- Жељко и Валентина су годинама заједно, али кад год би се посвађали, она би отишла од њега и за то време би боравила код своје мајке. Тако је било и сада - каже извор и наставља:


- Селими је дошао до куће Валентинине мајке, упао унутра и на силу одвео жену у свој изнајмљени стан, где ју је сатима мучио и убадао ножем. Секао ју је по лицу и грудима, а неколико пута ју је убо и у очи. После иживљавања је побегао.


Наш извор каже да је Валентинина мајка, након што је њен зет одвео ћерку, полицији пријавила отмицу.


- Валентинина мама се уплашила за ћеркин живот јер је Жељко и раније био насилан према Валентини. Чим је полиција добила пријаву, кренули су у потрагу. Унакажену жену, у локви крви, пронашли су у стану у Друмској улици у Панчеву, али Селими није био тамо. После краће потраге он је ухапшен и одређен му је притвор због насиља у породици - каже извор.Жељко Селими; Фото Фејсбук


БИО ПИЈАН


Познаници Валентине и Жељка кажу да је он претходна три месеца живео на југу Србије, где је наводно радио.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Ухапшен насилник који је избо супругу у Панчеву


- Када је он отишао, Валентина је спаковала кофере и вратила се код мајке. Када се Жељко недавно поново вратио у Панчево, обновили су виђање - каже комшија из Друмске улице и додаје:


- У среду нисмо чули никакву буку из Селимијевог стана, али смо касније сазнали да је он био јако пијан када је напао жену. Да је то мојој ћерки урадио, ја бих га убио.


ПОЗНАТ ПОЛИЦИЈИ


Према речима нашег извора, Жељко Селими је одраније познат полицији, и то управо због насиља у породици.


- Он је једно време био и у кућном притвору и има казну затвору коју мора да одслужи највероватније због крађе. Против њега су већ поднете четири кривичне пријаве за породично насиље и, по новом закону о насиљу у породици, биле су му изречене четири хитне мере удаљења из стана, као и забрана комуницирања са жртвом, али у тренутку напада на Валентину те мере нису биле на снази, јер су истекле - објаснио је извор.


(kurir.rs)