Вечно ћемо чувати успомену на твој племенити лик и доброту: Најмилији се потресним порукама опраштају од васпитачице Марине (ФОТО)

Novosti Online

23. 01. 2020. у 10:25

Вечно ћемо чувати успомену на твој племенити лик и доброту: Најмилији се потресним порукама опраштају од васпитачице Марине (ФОТО)

Марина Петковић Фото: Приватна архива

Велику тугу и бол њени најмилији су поделили у две читуље које су јутрос изашле у нашем листу
МАРИНА Петковић (28), васпитачица коју је бомбом, из љубоморе, разнео припадник Жандармерије Павле Ракоњац (31) биће сахрањена данас на Новом гробљу у Новој Пазови.

Њена породица и пријатељи потресним порукама се опраштају од трагично настрадале девојке.

Велику тугу и бол њени најмилији су поделили у две читуље које су јутрос објављене у нашем листу.

Прочитајте још: Ово је Марина, васпитачица коју је ЗБОГ ЉУБОМОРЕ жандарм Павле РАЗНЕО БОМБОМ

- Вечно ћемо чувати успомену на твој племенити лик и доброту. Почивај у миру, нека те чувају анђели. У неизмерном болу, твоји најмилији: отац Љубомир, мајка Марица, брат Милан и баба Цвита – писало је у једној умрлици.

Маринини стриц стрина и браћа опростили су се речима “Заувек ћеш бити у нашим срцима. Почивај у миру”.Како "Новости" незванично сазнају од познаника настрадале девојке, она је неколико година радила у обданишту у Старој Пазови, где је наводно упознала Павла, чија су деца похађала ову предшколску установу. Према њиховим речима, по децу су долазили и отац и мајка, кад је ко могао од обавеза. У септембру 2019. Марина је изненада напустила посао у овој установи и пребацила се да ради у родно место.Незванично, у Новој Пазови се најпре запослила у локалном вртићу, у ком се задржала око четири месеца. Пре двадесетак дана она је поново променила радно место и прешла у обданиште у близини породичне куће, где је радила до кобног јутра. Како сумњају њени познаници, она се из Старе Пазове склонила да се не би више виђала са Павлом, који је децу често доводио у вртић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Nema sreće preko tudje nesreće

23.01.2020. 15:12

Žao mi je devojke, naravno, ali ovo je i poruka mladima da petljanje sa oźenjenima i unistavanje tudje sreće ne može nikom doneti dobro. I biranje nasilnih, što je kad su pripadnici zandarmerije u pitanju očigledno.

Dragana N.

23.01.2020. 16:00

Devojke drage, ni ukom slucaju ne dozvolite sebi da upadnete u zamku ovakvih veza. Pre svega nije dobro za vas, a da ne pricamo koliko je pogresno i gresno prema drugima.