МАРИНА Петковић (28), васпитачица коју је бомбом, из љубоморе, разнео припадник Жандармерије Павле Ракоњац (31) биће сахрањена данас на Новом гробљу у Новој Пазови.

Њена породица и пријатељи потресним порукама се опраштају од трагично настрадале девојке.

Велику тугу и бол њени најмилији су поделили у две читуље које су јутрос објављене у нашем листу.

Прочитајте још: Ово је Марина, васпитачица коју је ЗБОГ ЉУБОМОРЕ жандарм Павле РАЗНЕО БОМБОМ

- Вечно ћемо чувати успомену на твој племенити лик и доброту. Почивај у миру, нека те чувају анђели. У неизмерном болу, твоји најмилији: отац Љубомир, мајка Марица, брат Милан и баба Цвита – писало је у једној умрлици.

Маринини стриц стрина и браћа опростили су се речима “Заувек ћеш бити у нашим срцима. Почивај у миру”.Како "Новости" незванично сазнају од познаника настрадале девојке, она је неколико година радила у обданишту у Старој Пазови, где је наводно упознала Павла, чија су деца похађала ову предшколску установу. Према њиховим речима, по децу су долазили и отац и мајка, кад је ко могао од обавеза. У септембру 2019. Марина је изненада напустила посао у овој установи и пребацила се да ради у родно место.Незванично, у Новој Пазови се најпре запослила у локалном вртићу, у ком се задржала око четири месеца. Пре двадесетак дана она је поново променила радно место и прешла у обданиште у близини породичне куће, где је радила до кобног јутра. Како сумњају њени познаници, она се из Старе Пазове склонила да се не би више виђала са Павлом, који је децу често доводио у вртић.