Избо супругу по лицу и грудима: Жена примљена на ВМА са више повреда

Novosti Online/ Л. Ђ. Т. - А. В.

23. 01. 2020. у 07:41

Избо супругу по лицу и грудима: Жена примљена на ВМА са више повреда

Илустрација Фото: Н. Скендерија

Како су за "Новости" потврдили са ВМА, Валентина је примљена на Одељење максилофацијалне хирургије

ПАНЧЕВАЦ Жељко С. (33) ухапшен је данас у насељу Мали рит због сумње да је својој супрузи Валентини С. (44) задао више убода ножем. Несрећну жену екипа Хитне помоћи превезла јесиноћ око 22 часа на ВМА где су јој констатоване убодне ране у пределу главе и груди.


Пре две вечери она је била у дому своје мајке, када је Жељко дошао и на силу је одвео у своју кућу, где су се, наводно, најпре посвађали, а он ју је потом напао, нанео јој више убодних рана и побегао. Полиција га је пронашла код друга у насељу Мали рит.


Како су за "Новости" потврдили са ВМА, Валентина је примљена на Одељење максилофацијалне хирургије.


- Стање повређене жене је сада стабилно, она је оперисана и није животно угрожена - кажу са ВМА.


Пошто је реч о насиљу у породици, случај ће највероватније преузети неки од центара за социјални рад.Прочитајте још: Преминула жртва пуцњаве у Новом Пазару: Власник ресторана потегао ватрено оружје након туче


Како смо незванично сазнали, против Жељка су поднете и четири кривичне пријаве због насиља у породици. Иако га је Валентина пријављивала и у више наврата одлазила од њега, ипак су се сваки пут мирили.


Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Основном јавном тужилаштву у Панчеву.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације