ДАН после трагедије која се десила на Војном путу близу аеродрома Батајница, када је Павле Ракоњац ручном бомбом разнео себе и Марину Петковић, испред породичог дома несрећне девојке у Новој Пазови окупио се велики број пријатеља и родбине како би изјавили саушешће. Репортери „Новости“ затекли су групу момака на улазу у капију, која је чекала да се допреми ковчег са телом несрећне девојке. Породица и пријатељи нису хтели да коментаришу овај несрећни догађај, већ су љубазно замолили новинаре да се удаље.

Прочитајте још: Кобни љубавни ЧЕТВОРОУГАО иза злочина код Батајнице: Ожењени жандарм Павле РАЗНЕО себе и љубавницу Марину, која је хтела да се врати дечку!?

Како "Новости" незванично сазнају од познаника Марине Петковић, она је неколико година радила у обданишту у Старој Пазови, где је наводно упознала Павла, чија децу су похађала ову предшколску установу. Према њиховим речима, по децу су долазили и отац и мајка, кад је ко могао од обавеза. После дугогодишњег рада у обданишту у Старој Пазови, у септембру 2019. године Марина изненада напушта тај вртић и пребацује се да ради у родном месту. Незванично, тамо се запослила у локалном вртићу, у ком се задржала четири месеца. Како сумњају њени познаници, она се из Старе Пазове склонила да се не би више виђала са Павлом, када он доведе децу у вртић. Пре мање од месец дана Марина је поново променила радно место и прешла у вртић у близини породичне куће.

Прочитајте још: Павле се поред полицијског посла бавио и дуборезом, телевизија снимала репортажу о њему: Ово је жандарм који је разнео себе и љубавницу (ФОТО/ВИДЕО)

Родитељи деце којима је Петковићева била васпитачица истичу да је свој посао обављала максимално коректно, и нико није имао притужби на њен рад. Како они кажу, у вртићима у којима је радила никада је нису видели у Павловом друштву.

Наводно, Марина је дугогодишњег дечка оставила због Павла, али он није хтео да се разведе од жене због ње. Он је кобног дана несрећну девојку одвео на стари Војни пут где слабо ко залази и у налету растројства активирао ручну бомбу и обоје их усмртио.