КРАЉЕВО – Незапамћени инцидент догодио се у ноћи између уторка и среде, пола сата после поноћи, у Служби хитне помоћи Дома здравља у Краљеву када су брутално нападнута двојица дежурних медицинских техничара.

Прочитајте још: Кобни љубавни ЧЕТВОРОУГАО иза злочина код Батајнице: Ожењени жандарм Павле РАЗНЕО себе и љубавницу Марину, која је хтела да се врати дечку!?


По речима др Душана Мицића, начелника Службе хитне медицинске помоћи, техничаре је напао мушкарац који је са групом пријатеља у ову установу довео пацијенткињу у алкохолисаниом стању.

- После агресивног вербалног, уследио је и физички напад на двојицу медицинских техничара који су овом приликом задобили лакше повреде. Било је ту свега, од одгуривања, хватања за врат, удараца у главу и стомак и сличних ствари. По нашим сазнањима, виновник овог незапамћеног инцидента је највероватније припадник Жандармерије или је то бар неко од те четворице који су довели пацијенткињу – каже др Мицић. - Полиција је брзо стигла и верујем да су силеџије приведене правди и да ће против њих бити предузете одговарајуће санкције.