ИСПРЕД породичне куће Марине Петковић, коју је заједно са собом ручном бомбом разнео припадник Жандармерије Павле Ракоњац, у Новој Пазови владао је мук и неверица због њене трагичне погибије.

Како за "Новости" кажу комшије несрећне девојке из Рибареве улице, она је била мирна и добра девојка.

- У шоку због вести да је Марина настрадала. Не можемо да верујемо да се ово десило. Њена породица је поштена и вредна, а она је радила као васпитачица. Према свима се опходила са поштовањем - неутешно причају комшије.

Девојка коју смо затекли у близини породичне куће несрећне девојке није знала да јој је другарица преминула.

Прочитајте још - Кобни љубавни ЧЕТВОРОУГАО иза злочина код Батајнице: Ожењени жандарм Павле РАЗНЕО себе и љубавницу Марину, која је хтела да се врати дечку!?

- Па ја Марину знам читав живот. Заједно смо одрасле и провеле детињство. Да ли је истина то што ми кажете? - у сузама је питала. - Ово је страшно шта се десило. У великом сам шоку. Заједно смо делиле и добро и зло. До јуче смо биле заједно, а сада је више нема.

Како смо сазнали, Марина је у породичној кући живела са оцем и мајком. Има и брата, који је живео у центру Нове Пазове, али се поново вратио у Рибареву улицу. Ове године је, према незваничним информацијама, требало да се ожени дугогодишњом девојком.

Подсећамо, тела Павла и Марине нађена су у уторак јутро у 9:30 у колима на путу између Батајнице и Старе Пазове. Припадник жандармерије је, како сазнајемо од полиције, активирао ручну бомбу док је био у аутомобилу “опел вектра” са Марином.