МЛАДИЋИ Вања Ч. (22) и Лука Ј. (23), који су тешко рањени пре три ноћи у пуцњави на Бановом брду, још су у тешком стању и лекари се боре за њихов живот, потврђено је за "Новости" из Ургентног центра. Полиција интензивно ради на расветљавању овог обрачуна и трага за нападачима.

Пуцњава се догодила у ноћи између суботе и недеље у Улици Боре Марковића, недалеко од једне спортске кладионице. На двојицу младића испаљено је неколико хитаца. Један од њих има повреде грудног коша, а други озбиљне озледе кичме. Убрзо после пуцњаве, код Топчидерског гробља пронађен је запаљени "форд" са украденим таблицама.

Вања Ч. (22) je син Предрага Асановића, познатијег као Пеђа Бамбалић. Предраг и његов брат близанац Ненад Асановић, у јавности су познати као браћа Бамбалић, лиценцирани су менаџери ФИФА од Фудбалског савеза Србије.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Вања (22) и Лука (23) тешко рањени, на Кошутњаку нађен запаљен аутомобил: Детаљи пуцњаве на Бановом брду

Медији су раније писали да су се деведесетих дружили с Кристијаном Голубовићем и Александром Кнежевићем Кнелетом, али су им се путеви разишли, те су се браћа посветила легалном бизнису. Заступали су неколико познатих фудбалера, углавном играче Црвене звезде и Чукаричког.

Иначе, последњи пут у јавности се о њима причало 2015. године када је Ненад рањен у Улици кнеза Вишеслава. Такође, Ненад Асановић је 2006. године рањен у њиховом кафићу "Бамбино" на Бановом брду, док је седео са фудбалером Црвене звезде Николом Трајковићем.