Супруге убијеног Игора Дедовића и Стевана Стаматовића рекле су полицији да не знају ко би могао да стоји иза њиховог убиства које се одиграло у ресторану у Атини, преноси грчки “Алфапрес”.

Такође, оне су тврдиле и да не знају где су њихови мужеви боравили у Грчкој. Наводно, оне се ничега, што се те вечери када су убијени догађало, не сећају.

Њих две полицији нису пружиле никакве информације о самом нападу, али и животу који су Дедовић и Стаматовић водили пре пуцњаве.

Прочитајте још - Сабласне слике из Атине јутро после ликвидације шкаљараца: Рупе од метака у стаклу, нигде живе душе (ФОТО/ВИДЕО)

Наиме, како грчки портал преноси, оне су само рекле су да су у Грчку дошле у посету, како би провеле празнике са породицом. Тврдиле су да се не сећају где њихови мужеви бораве, те да су до тог ресторана дошле таксијем.

Једна од две жене (не зна се да ли је Дедовићева или Стаматовићева супруга) рекла је да зна да је њен муж бегунац, али су обе рекле да су им професионалне активности мужева, као и њихово учешће у криминалним пословима, непознаница.

Полицајци су, како пише “Алфапрес”, пронашли кредитне картице жртава, као и бројне кључеви и новчанице од 500 евра.

Подсетимо, Стаматовић и Дедовић су ликвидирани у недељу око 19.00 часова испред кафане где су били са породицама. Пуцњави су присуствовала и деца.

Напад је извршен за 30 секунди. Починиоци кривичног дела су брзо напустили место злочина и за сада им се губи сваки траг.

Убијени шкаљарци су били у бекству.