Синоћ око 18:30 часова у Младеновцу, у Улици војводе Вићентија број 65, у продавници "ЕX гранд" над радницом је извршено разбојниство. Млађа особа обучена у црно са фантомком на којој је био амблем "Црвене Звезде" уз претњу нозем напала је радницу и отео новац

Упркос густој магли, при видљивости мањој од пет метара, инспектори полицијске станице Младеновац задужени за сузбијање наркоманије на основу описа разбојника, у врло кратком временском року идентификовали су починиоца, малолетног М.М. (16 година) и брзом и вештом акцијом ухапсили су га и привели у полицијску станицу у Младеновцу.

Убрзо након привођења разбојника, инспектори су извршили претрес породичне куће где су пронашли гардеробу и нож које је користио приликом разбојништва као и новац који је отео од раднице.

Малолетни М.М. има више извршених кривичних дела само у протеклих годину дана, а чекајући да буде позван на суђење за прво кривично дело, извршио је још неколико кривичних дела на територији Младеновца.

Као и до сада, малолетни М.М. је по налогу тужилаштва након саслушања у полицијској станици пуштен кући јер је против њега поднета кривична пријава у редовном поступку.

(Информер.рс)