Которанин убијен с леђа пред сином и две кћери: Детаљи ликвидације испред основне школе на Бежанијској коси

Л. Ђ. ТАЛЕВСКИ

18. 01. 2020. у 08:00

Которанин убијен с леђа пред сином и две кћери: Детаљи ликвидације испред основне школе на Бежанијској коси

Вуковић убијен док је чекао на паркингу Фото П. Милошевић

У Марка Вуковића пуцано код ОШ "Борислав Пекић", док је био са децом у аутомобилу BMW X5. Испаљено му више хитаца у главу
КОТОРАНИН Марко Вуковић (41) убијен је у петак у 18.30 у свом аутомобилу BMW X5 испред Основне школе "Борислав Пекић" на Бежанијској коси. Према првим незваничним информацијама, убица му је испалио више хитаца из ватреног оружја у главу.

Како су репортери "Новости" незванично сазнали, Которанин је у тренутку напада био у колима на паркингу у Улици Данила Лекића Шпанца са децом, две кћери и сином. У једном тренутку, убица му је пришао с леђа, дошао до возачевих врата и испалио му више хитаца у главу.

Према речима станара околних зграда, у једном тренутку су се зачули пуцњеви, а када су недуго затим деца кренула да излазе из оближње школе, полицајци који су веома брзо стигли на место догађаја, нису им дозволили да крену тим путем ка зградама.

- Било је страшно. Чули смо буку, али у први мах нисмо знали шта се дешава. Тек када смо видели полицијске патроле схватили смо да је изгледа у питању пуцњава. Не можемо да верујемо да се ово десило у нашем комшилуку. Страшно је да се све десило испред школе и пред многобројним ученицима који су одлазили са наставе - рекле су комшије из околних зграда.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Нови обрачун шкаљараца и кавчана? Откривамо ко је Которанин убијен пред децом у сачекуши на Бежанијској коси

ОТАЦ ЧЕТВОРО ДЕЦЕ УБИЈЕНИ Марко Вуковић био је отац четворо деце. Према неким информацијама није хтео да живи у Црној Гори и изјашњавао се као Србин. Дуго је живео у Белгији, а у Београд се преселио скоро где је имао грађевинску фирму. Никада није хапшен нити осуђиван.

Како су, за "Новости", рекли из Хитне помоћи, они су примили позив нешто после 18.30. Њихова екипа је врло брзо стигла на место догађаја, али лекари који су изашли на терен могли су само да констатују смрт мушкарца. Полицијски увиђај је потрајао скоро два сата, а читава улица у којој се догодило убиство је била блокирана неколико сати. Сви прилази Бежанијској коси су неко време били блокирани за саобраћај. На месту догађаја је био присутан велики број форензичара, полицајаца у униформама, као и оних који су били у цивилу, а густа магла и мрак су им додатно отежали посао.

Полиција је одмах кренула у потрагу за убицом или убицама, а на Бранковом мосту су биле блокиране две траке које воде из смера Новог Београда ка центру града. Органи реда су насумично заустављали возила и вршили проверу.


РАДИО НА МОРУ

ГОДИНАМА је радио као капетан на прекоокеанским бродовима и иако није био из криминогене средине, према неким незваничним информацијама, био је повезиван са шверцом наркотика који је у Европу долазио путем прекоокеанских линија из Јужне Америке. Полиција испитује да ли је Марко Вуковић страдао као нова жртва рата између "шкаљараца" и "кавчана".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (14)

Zoran Zemun

18.01.2020. 08:15

Kontraverzni Crnogorski biznismen koji ostavi koske u BG! Ni prvi ni poslednji.. A vole ovde da dodju,a kad odu,odu zauvek..

Lax

18.01.2020. 08:31

Već kvare Vučićevu statistiku mafijaških ubistava, rano su počeli... Zašto je ovoj osobi dozvoljeno da živi u Srbiji? Radi li šta naša BIA? Ili pak zaista i radi, čemu onda aplaudiramo?

алхемија

18.01.2020. 08:41

Грађевински инвеститор који никада није хапшен нити осуђиван?!

Dr. Mr. Vucibatinić

18.01.2020. 09:13

Dobro je da je Milogorac...nije mi ga žao ipak Bmw x5, pa kapetan na belu ladju, pa vlasnik firme...samo neka ih je što više u ovoj godini tih 'poštenih' koji 'nisu' iz krimogene sredine!!

janko

18.01.2020. 12:32

@Dr. Mr. Vucibatinić - e kuku tebi sa tvojim mozgom...da ti mije milogoraca ne bi bilo ni tebe jado..

Иво Андрић

18.01.2020. 12:52

Покој души. Свака част за толику децу,да смо паметни сви толико да правимо

Avetinja

18.01.2020. 22:12

Da nema ovih ubistava izmedju CG mafijasa Beograd bi imao 90% manje ubistava godisnje!