“Поштујем жене и нисам насилник”, рече данас на суду Ђорђе (25), који је Ивану (23) ПЕКАО ПЕГЛОМ и секао ножем

Љ. П.

четвртак, 16. 01. 2020. у 21:17

“Поштујем жене и нисам насилник”, рече данас на суду Ђорђе (25), који је Ивану (23) ПЕКАО ПЕГЛОМ и секао ножем

Лацковића изводе из суда

Тог 12. марта стигла ми је порука од непознате особе, зашто се моја девојка прави луда и неће да врати паре, рекао је Лацковић

ВОЛЕО сам ту девојку, и веома ми је жао што се све то догодило. Нисам монструм, како сам представљен у оптужници и медијима, поштујем жене, и нисам насилник. Поново кажем да ми је жао, разумео сам оптужницу, али је не признајем јер се догађај није тако десио. Криво ми је што се то догодило, и да могу да вратим време, сигурно не бих тако поступио.

На почетку суђења у Основном суду у Новом Саду, то је у својој одбрани изјавио Ђорђе Лацковић (25), из Клења код Богатића, кога оптужница терети за насиље у породици, односно да је 12. марта 2019. године у изнајмљеном стану у Косовској улици нанео тешке повреде девојци Ивани Филиповић (23), из Бановог Поља код Богатића. Девојку је, како се наводи у оптужници, тукао рукама, шутирао ногама, пекао врелом пеглом, ножем јој је нанео посекотине по ногама...

- Тог 12. марта стигла ми је порука од непознате особе, зашто се моја девојка прави луда и неће да врати паре - рекао је Лацковић. - Ивана је најпре све негирала, али ми је касније ипак признала да је њен брат позајмио новац од мушкарца из Мачванске Митровице.

Док су ишли ка стану, наставили су расправу, а Ивана се, према Лацковићевим речима, правдала да је она требало да врати братовљев дуг. После тога му је, како тврди, стигла још једна порука од мушкарца из Мачванске Митровице, да је Ивана у новембру вратила део дуга и да, поред 300 евра, дугује још 200 и да мора да их врати, да Ивана не би била Северина.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Сахрањен Марко Ђуровић (28): Убица му пришао и хладнокрвно му зарио НОЖ У СРЦЕ! Преплашени грађани Сомбора не пуштају децу на улице и имају ДВЕ ВЕРЗИЈЕ ЗЛОЧИНА


- Када је признала да је вратила део дуга, срушио ми се цео свет. Тукао сам је мувалицом - казао је Лацковић. - Она је мене пеглом ударила у груди. Отео сам јој пеглу и, не знајући да је врућа, узвратио сам јој ударац. Тукли смо се, а она је пала и ударила у радијатор. Стао сам јој на прсте, али нисам по њима скакао.

Лацковић је после тога, како тврди, отишао из стана, а од Иваниног брата је сазнао да је она у Ургентном центру. Када је отишао тамо да је види, полиција га је ухапсила.

ТЕШКЕ ПОВРЕДЕ

ПРЕМА оптужници, Лацковић је девојци најпре претио да ће је убити и смрвити, а онда је шамарао и шутирао. Узео је табуре и њиме је ударио, а онда и столицом. У једном моменту јој је, наводи се у оптужници, главу ставио на столицу, а нож под грло, инсистирајући на томе да призна да је у вези са мушкарцем којем дугује новац. Тим ножем ју је убо у бутине. Ивани (на слици) су констатовани преломи ребара, две ране на натколеницама и опекотине.

Коментари (7)

Ljube

16.01.2020. 22:52

Debilizam ,,,,previse holivudskih filmova gledali ,pornografije ,a kucno vaspitanje nisu najverovatnije nj imali....trulez na sve strane .

Mil5

16.01.2020. 23:49

Decko ti si cvecka i sramotno je sto te zovu siledzijom i nasilnikom. Da si moju kcerku, sestru tako postovao i bio tako fin, sud ti ne bi trebalo da sudi.

Stefan

18.01.2020. 23:39

"Ona je mene peglom udarila u grudi. Oteo sam joj peglu i, ne znajući da je vruća" - Dajem predlog tuzilastvu, stavite mu vrcu peglu na grudi i ako ne provali da je vruca oslobodite ga. Sine pa zar zaista mislis da neko veruje u ovo, pa IQ toplomerom mozes da meris.