Избо стрица, па га преклао ножем испред продавнице: Миодраг (56) био неурачунљив у тренутку убиства

С. К.

понедељак, 13. 01. 2020. у 21:33

Избо стрица, па га преклао ножем испред продавнице: Миодраг (56) био неурачунљив у тренутку убиства

Фото С. Костић

Убици се отац обесио, а после смрти мајке живео је сам и никада се није женио

МИОДРАГ Илић (56) био је неурачунљив у тренутку убиства свог стрица Милорада Илића (76) из Ноћаја код Мачванске Митровице, почетком маја прошле године - утврдио је Виши суд у Сремској Митровици. Судија Марица Јолић, која води овај случај, у изјави за "Новости", каже да је вештачењем утврђено да је Миодраг у време овог гнусног злочина био неурачунљив те да му је потребно даље лечење и он је већ пребачен у Специјалну затворску болницу у Београд. Како смо већ писали, синовац је стрица најпре убо ножем два пута, а затим га је преклао испред сеоске продавнице, у Улици Радивоја Богдановића у Ноћају.

- Миодраг је тог јутра ушао у моју продавницу и брзо изашао напоље. Одмах иза њега ушле су ми три муштерије, и док сам их послуживао видео сам га како трчи негде. Убрзо се зачула нека вика, а онда је неко повикао: "Убио га је" - препричао је тада за наш лист газда продавнице испред које се све одиграло.

Комшије су брзо притрчале да би помогле повређеном Милораду, али лекари Хитне помоћи су могли само да констатују смрт. Већина мештана је знала да Миодраг са стрицем није говорио више од 20 година, као и да су имали неке сукобе одраније.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ЛЕКАРИ ДЕТЕ ОДМАХ ПРОГЛАСИЛИ МРТВИМ: Нашли доказе да је беба украдена

- Миодрагу се отац обесио, наводно због неких дугова, после смрти мајке живео је сам и никада се није женио. Увек миран и тих, ово од њега нико није могао да очекује - рекли су после убиства мештани Ноћаја.