НАОЧИГЛЕД многобројних пролазника, данас се у центру Крагујевца убио Н. С. (41), из оближњег приградског насеља. Он је себи ножем пререзао врат, упркос покушају полицајаца да га одговоре од самоубиства. Он је руку на себе дигао око 9.30, испред самопослуге једног великог трговинског ланца, у Улици краља Александра Првог Карађорђевића.


Језива сцена узнемирила је пролазнике, а тротоар и улица били су обливени крвљу несретног човека. Шта је узрок ове несвакидашње трагедије, засад се поуздано не зна. Према досадашњим информацијама, Н. С. је јутросушао у самопослугу и узео већу количину чоколаде, али је на каси одбио да је плати.


- Потом је извадио нож и почео да витла оружјем и прети. Уплашена радница, која је била за касом, побегла је и позвала шефа продавнице - испричали су данас неки од очевидаца.


Одмах је обавештена и полиција. Мушкарац, који је, како наши саговорници, био у маскирном оделу, у међувремену је изашао напоље. Многи Крагујевчани, али и полицајци који су брзо стигли на лице места, видели су га на неколико метара од улаза у продавницу. Покушали су да га убеде да баци оружје, односно нож који је имао у рукама, али у томе нису успели.Прочитајте још: Ужас у Крагујевцу: Јурио продавачицу ножем, па себи пререзао врат

- Све се одиграло у неколико секунди. Ножем је себи пререзао врат и пао на плочник - испричао нам је један од очевидаца.


Лекари Хитне помоћи могли су само да констатују смрт.ИМАО ПСИХИЧКЕ ПРОБЛЕМЕ?


ПРЕМА незваничним информацијама, Н. С. је, наводно, имао психичке проблеме и на овај корак се вероватно одлучио у тренутку нервног растројства. Један његов познаник испричао нам је да је реч о мирном човеку и да је његов поступак изненађујући.