Насилник који је жигосао жарачем невенчану супругу на слободи

NovostiOnline

уторак, 07. 01. 2020. у 18:12

Насилник који је жигосао жарачем невенчану супругу на слободи

Фото: Фацебоок

Ахмет Маринковић је изашао из затвора неколико дана пре Нове године
Ахмет Маринковић, насилник који је правоснажно осуђен на три године и три месеца јер је брутално тукао своју невенчану супругу Марију Феризовић, пуштен је на слободу након што је одслужио казну.


Маринковић је изашао из затвора неколико дана пре Нове године, пише Блиц.


Маринковић је првостепеном пресудом Другог основног суда осуђен на три године и три месеца затвора, а упркос жалбама и одбране и тужилаштва, Апелациони суд је пресуду потврдио.

Тукла сама себе или је то учинио љубавник


Овај мушкарац осуђен је јер је у Калуђерици у септембру 2016. године брутално испребијао своју жену.


Цела Србија била је озбиљно потресена када су фотографије испребијане, мучене и жарачем жигосане Марије преплавиле све медије. У међувремену, Ахмет је пред судом негирао да ју је претукао. Маринковић је на почетку суђења тврдио је да није он супрузи нанео повреде и опекотине нити да ју је мучио два дана закључану у стану, већ да је "Марија или саму себе тукла, или је то учинио њен љубавник".


Како је утврђено, Ахмет је мучење жене започео након свађе због наводног Маријиног неверства. Маринковић је супругу тукао најпре шипком од усисивача, која се од силине удараца искривила, па је пребијање наставио песницама.


Затим јој је исекао косу и трепавице маказама и жилетом, и то пред њиховим малолетним сином. Претио јој је и да ће јој маказама пробушити око.


Прочитајте и: ZAHTEV TUŽILAŠTVA: Šest godina zatvora za žigosanje, zlostavljanje i sečenje supruge žiletom!


- К...о, даћу деветорици да те ј..у, радићеш ко ку**а, а ја ћу да будем са твојом сестром! - рекао је Ахмет Марији и наставио да је шутира ногама у главу.


Потом је за пребијање искористио летву у којој се налазио ексер који се Марији зарио у ногу, па га је потом једва ишчупао клештима.


Цигаретом јој је затим испекао ухо, а пекао ју је и жилетом и импровизованим металним жарачем који је претходно угрејао на рингли.

Марију је потом силовао више пута, бацивши је преко кухињског стола. Затим је по жртви уринирао и натерао је да кашиком једе измет из пелене једног од њихове деце. Кашиком ју је хранио и својим изметом, преноси Блиц.рс.

Коментари (12)

Boki

07.01.2020. 20:14

sad ga sačekati vani pa ga malo naučiti pameti ,ili bar probati ako se može prepraviti

...

07.01.2020. 20:26

Prosto pitanje koga na vesala, kad sutra ubije nekog. A pazite sta kazem, takvo nesto ce i napraviti. Ovakvi ljudi su stvoreni za goli otok, tjcgoli otok je napravljen u tu svrhu da se takvi zatvaraju. Ja bih licno upregao da kopaju thnel kroz Frusku Goru.

Sladjana

07.01.2020. 20:35

Kako ova nakaza da bude na slobodi, sta je sa ovim sudatvomn, pa vi kao da niste ljudi?!

Zeks Niksic

07.01.2020. 22:39

Sacekati izlomiti zgaziti ostaviti mu traume da ne moze da se oporavi i sve bude u najboljem redu

Вожд

08.01.2020. 06:12

Kod nas sudije su definitivno nenornalne !! Oni si nacionalni neprijatelj br. 1