Ј. Н. (64) година из Великог Средишта код Вршца убио је синоћ своју бившу супругу В.Н. (54), запалио њихову кућу па се обесио о трактор, незванично сазнају “Новости”.

Несрећна жена је, судећи по траговима на лицу места, највероватније искочила кроз прозор покушавајући да побегне, а на бетонској стази око објекта виде се се трагови крви и покидана ролетна.

В. Н. је била држављанка Румуније саопштило је Више јавно тужилаштво у Панчеву.

- Више јавно тужилаштво у Панчеву поступа поводом догађаја од дана 26.12.2019. године око 23 часа у Великом Средишту када су у кући у ул. Виноградарској бр. 72, пронађена беживотна тела једног лица женског пола индентификованог као В.Н. (рођена 1965. године), држављанка Републике Румуније са одобреним трајним боравком на горе наведеној адреси и једног лица мушког пола идентификованог као Ј.Н. (рођен 1955. године) са последњим пребивалиштем на горе наведеној адреси. У конкретном случају утврђено је да су лица била бивши супружници чији је брак разведен у новембру 2019. године, а који су након развода брака наставили да живе у истом домаћинству - саопштено је из ВЈТ у Панчеву.

Прочитајте још:
Стравичан злочин код Вршца: Муж убио жену, запалио кућу, па убио и себе

Полиција је, како су нам рекле комшије, њено тело нашла испред куће.

Један од суседа рекао нам је да је синоћ изашао из куће пошто је видео дим и одмах позвао ватрогасце који су стигли за 10-15 минута, а убрзо је дошла и Хитна помоћ.

Ћерка жртве из првог брака је, наводно стигла на место злочина јако брзо, пре Хитне помоћи

Против Ј. Н. Је већ била поднета пријава за насиље у породици, а имао је и забрану приласка, након што су га иселили из породичног дома. Пар се развео у новембру.

Његова супруга је била у болници неколико дана, а изашла је уочи стравичног злочина.

Она је иначе радила у Италији и није је било током целе године. Њих двоје су имали једно ћерку, која је трудна и ускоро би требало да се породи.

Жртва је, поред ћерке, из првог брака имала и сина.

Комшије кажу да Ј. Н. иначе запослен у “Србијашумама” није био насилан човек и колико они знају није имао проблема да полицијом.

Нису имали ниједну ружну реч да кажу ни о једном од њих двоје.