ОТАЦ је држао Адија Исеиновића, јер је био најагресивнији. Обухватио га је са обе руке, кад му је са леђа пришао Александар Савковић и песницом га два пута ударио по леђима, а онда једном у врат. Кад је пустио Адија добио је још један ударац у вилицу.
Затетурао се и прешао на другу страну улице. Видео сам Адија како дивља, псује и виче: "Кога ћеш ти да избацујеш, коњино матора!" Отац је нешто држао у руци, чуо сам само пуцањ и видео Адија како трчи и виче: "Упуцан сам!"

Ово је у среду у Вишем суду у Београду сведочећи на суђењу Недељку Грбовићу оптуженом за убиство Савковића и рањавање Исеиновића испред београдског клуба "Нана" пре две године, испричао је његов син Лука Грбовић, који је те ноћи радио као конобар. Он је навео и да је Савковић после пуцња почео да трчи према његовом оцу псујући и вичући: "Убићу и тебе и сина!".

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Пао осумњичени за убиство из "Нане"

- Савковић се левом руком ухватио за појас - испричао је Лука Грбовић. - Уплашио сам се и са тројицом конобара утрчао у клуб и закључао се у тоалет. Тада сам чуо пуцањ, а кад сам после изашао, већ је на вратима била полиција.

И ДАЉЕ У ПРИТВОРУ ГРБОВИЋЕВ бранилац затражио је да се његовом клијенту укине притвор у којем је већ две године или да се замени за кућни. Међутим, судија је, одбила захтев, образлажући да се није променио ниједан од разлога због којег је притвор и одређен.

Грбовић је испричао да је сукоб почео, јер су се Савковић и Исеиновић, као навијачи Рада, закачили са навијачима Црвене звезде, који су седели у сепареу поред. Како је рекао, његов отац и још тројица из обезбеђења су безуспешно покушавали да их смире, па су их на крају извели напоље.

На питање судије зашто д о сада није испричао да је Савковић четири пута ударио његовог оца, Лука је рекао да се тад није сетио свега. Председник већа је констатовала да је док је сведочио, млађи Грбовић говорио отежано, са паузама, покушавајући да се сети шта да каже, као и да је то деловало као да је напамет научио припремљен исказ и да не може да се сети свега. Он је на то објаснио да му је тешко и да има трему.