Суђење за убиство Јелене Марјановић: Сведоче и Зоранови родитељи

З. У.

25. 12. 2019. у 07:33

Суђење за убиство Јелене Марјановић: Сведоче и Зоранови родитељи

Јелена и Зоран Марјановић

Као сведоци би требало да буду испитани чланови породице Зорана Марјановића - родитељи Владимир и Зорица, брат Милош и снајка Милица

У ПАЛАТИ правде у Београду наставља се суђење Зорану Марјановићу, оптуженом да је 2. априла 2016. године на насипу у Борчи убио супругу Јелену (33). Као сведоци, у среду би требало да буду испитани чланови његове породице - родитељи Владимир и Зорица, брат Милош и снајка Милица.

На суђењу, које је почело 5. новембра, Зоран Марјановић се изјаснио да није крив и детаљно је објашњавао шта се дешавало тог кобног поподнева када су он и Јелена, кренули на насип са дететом, тада петогодишњом Јаном.

Марјановић је одбио да одговара на питања тужиоца, јер, како је објаснио, од почетка против њега води хајку. Ставку по ставку оптужнице, на сугестију својих адвоката Стефана Јокића, Николе Думнића, Александра Зарића и Вељка Делибашића, муж убијене певачице је образлагао. Почев од тога откуд крв на задњем седишту њеног "мерцедеса", па до блата на својим панталонама.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - УБИСТВО ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ: Нађена крв у ауту, али опрана

На претходном рочишту, на питање председника судијског већа које му суди Јелене Шкулић шта он мисли који је разлог свега што се десило, Зоран је рекао:

- Не прође вече а да не размишљам шта је мотив, шта је она некоме скривила да на тако животињски начин буде убијена. То је женица која се никада ни са ким није посвађала. То је учинио или тешки психопата или неко ко је био опседнут њоме.

Зорица и Владимир Марјановић,фото М.Анђела

Зоран Марјановић, иначе, све време тврди да је невин и да није убио своју супругу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Ivana Saric Veljkovic

25.12.2019. 08:29

Koliko je propao Zoranov otac, tužno ga je videti.Zoran bolje podnosi situaciju, ali šta su doživeli kao porodica več su kažnjeni. Šta ako niko iz porodice nije kriv?