Апелациони суд у Београду правоснажно је потврдио оптужницу против Неђељка Ђуровића из Пожаревца којом се терети да је 27. јануара ове године рано ујутру на смрт избо Милоша Милеуснића, испред зграде у Улици Димитрија Туцовића у Београду, па ће му ускоро почети суђење.

Овом одлуком од 12. децембра одбијена је жалба Ђуровићеве одбране и потврђено је решење Вишег суда у Београду којим је у октобру потврђена оптужница против њега, рекла је за Танјуг портпаролка Апелационог суда у Београду Мирајана Пиљић.

Ђуровић се налази у притвору од хапшења.

Потврђеном оптужницом Вишег јавног тужилаштва, он се терети за кривично дело тешко убиство на подмукао начин, за које је запрећена казна до 40 година затвора.

Прочитајте још - ОТАЦ МЛАДИЋА КОГ ЈЕ УБИО НЕЂЕЉКО: Сина ми ништа не може вратити, не занима ме истрага

Њему ће у Вишем суду ускоро бити заказан почетак суђења.

Ђуровић је зимус на саслушању у тужилаштву негирао убиство, тврдио је да уопште није био у Улици Димитрија Туцовића у време убиства, иако је, према писању медија дан раније, у полицији признао убиство, које је наводно извршио из "личног незадовољства", иако убијеног никада пре није видео.

Према писању медија, Ђуровић је из имућне породице из Пожаревца, али годинама живи у Београду, где су му родитељи купили стан.

У Улици Димитрија Туцовића на Звездари 27. јануара ујутру избоден је Милош Милеуснић, студент из Чачка, који је од задобијених повреда преминуо у Ургентном центру.