ГЛАВНА благајница у вршачкој експозитури једне банке В. Д., која је са рачуна клијената скидала новац и трошила га за своје потребе, склопила је са тужилаштвом споразум о признању кривице којим ће, уколико га надлежни суд прихвати, бити осуђена на две године затвора. Она је на тај начин, како је утврђено, узела 93.000 евра и 777.584 динара и у обавези је да сав тај новац врати у наредних годину дана.

Прочитајте још: Обећавали јој „скидање“ црне магије, решавање здравствених и новчаних проблема, па је дигла кредит и дала им - 68.700 евра: Новосадска полиција ухапсила троје осумњичених за превару

Окривљена је у последњих девет година скидала одређене суме са одређених рачуна и тако узимала новац. Како би покрила мањак, исти износ је скидала с рачуна другог клијента и уплаћивала на рачун с којег је претходно подигла новац. И тако укруг. Паре је углавном узимала са рачуна које су у банци имали њена родбина и пријатељи. Злоупотребе су откривене када је један клијент приметио да му недостаје новац, и то у време када је В. Д. била на одмору, због чега није била у могућности да "заврши трансакцију".

Она је након привођења признала злоупотребе, тврдећи да је то радила како би побољшала своју финансијску ситуацију. Навела је да има троје деце која студирају, као и да враћа кредит.