- Јавио нам се дечко који га је у уторак или среду ујутру срео крај нашег локалног језера, каже да су нормално поразговарали а онда је свако отишао својим путем. То је последњи и једини траг који имамо о њему, а нема га шест дана.

Ово је рекла Јелена, сестра Вука Челебића (33) из Бачке Тополе, који је нестао 10. децембра у том граду.

Вук је тог дана отишао од куће без докумената, телефона и кључева. Нестанак је одмах пријављен, а до сада се није појавила ниједна информација која би могла да одгонетне шта се са њим догодило.

- Пре него што је отишао последња га је видела наша сестра. Када се пробудила око 9 сати у уторак ујутру, њега већ тада није било. Помислили смо да ће се вратити, мада нам је било чудно да са собом није понео документа и телефон. Данас је већ шести дан како га нема и веома смо забринути, посебно што никада до сада на овај начин није одлазио од куће - прича Вукова сестра Јелена.

Срео га је, каже, један дечко крај локалног језера, који им се јавио када је видео апел за помоћ и породици препричао њихов сусрет.

- Тај дечко није могао тачно да нам каже да ли га је видео у уторак или среду, али је испричао да су се срели код нашег језера и да су проћаскали о свакодневним стварима. Казао је да је изгледао нормално, уобичајено, да није одавао утисак узнемирености. Након размењених неколико реченица свако је наставио својим путем - објашњава Јелена, додајући да Вук није имао никаквих проблема који би га евентуално навели на одлазак.

- Радио је у Немачкој и када смо последњи пут причали казао ми је да планира да оде поново. Ништа заиста није указивало да ће само тако одједном нестати - закључује Јелена и каже да су сви Вукови ближњи уверени да није дигао руку на себе јер просто није таква особа.

Опсежна потрага за Вуком биће организована у Бачкој Тополи, а Вукова породица моли све заинтересоване грађане који су у прилици, да дођу и помогну. Такође, уколико имате било какву информацију о Вуку, јавите најближој полицијској станици.

Подсећања ради, младић је у тренутку нестанка на себи имао плаве фармерке, црни дукс, црвени прслук и црне патике, а висок 185 центиметара, има браон косу и браон очи.

(Блиц.рс)