Отац троје деце из Лесковца полно малтретирао девојчицу (11): Терао је да ради свашта, али то није најгори део

Novosti online

14. 12. 2019. у 17:28

Отац троје деце из Лесковца полно малтретирао девојчицу (11): Терао је да ради свашта, али то није најгори део

Depositphotos

Г. И. (65) из Лесковца осуђен је на годину дана затвора због кривичног дела недозвољене полне радње над дететом од 11 година
Г. И. (65) из Лесковца осуђен је на годину дана затвора због кривичног дела недозвољене полне радње над дететом од 11 година, за које је запрећена казна и до 8 година затвора, а према изјави девојчице овај Лесковчанин је са њом имао и орални секс у трајању од две године.

Г. И, иначе отац троје одрасле деце, по занимању комерцијалиста са вишом Трговинском школом, даљи је рођак своје сексуалне жртве.

Он је над девојчицом, према њеним исказима, почео да врши недозвољене полне радње и упражњава с њом орални секс од њене 9. године, током пуне две године, све док њена бака није открила злочин, затекавши га како девојчицу држи на колену, придржавајући је једном руком, док му је друга рука била у њеном међуножју. Истовремено је кроз прозор видела како њену унуку осуђеник љуби у уста, гурајући јој језик у уста, и лиже јој образе.

Било је то крајем 2015. године. Пренеражена бака и рођака је ушла у кућу, отргла дете из канџи сексуално настраног човека од тада 61 годину и рекла: "Срам те било, шта то радиш?". Истргла је унуку из његовог загрљала и одвела кући, у комшилук.

Девојчица је успут молила баку да не каже оцу јер се бојала његове реакције. Међутим, бака није могла да издржи, па је касније 5 до 6 дана од те немиле сцене све испричала сину, а он одмах случај пријавио полицији и Центру за социјални рад.

Тек тада је почело да се одмотава дугачко клупко па је цео један тим, састављен од стручњака, радећи на случају дошао до сазнања да је Г. И. девојчицу две године сексуално злостављао. Овај тим је оценио да девојчица у тој животној доби није у потпуности била свесна шта се догађа, али је знала да нешто није у реду због тога што је мушкарац са 60 и кусур година понављао да не сме никоме да прича јер се за то иде у „апсу“.

Оптужени Г. И. до краја суђења није признао кривицу, већ се бранио тиме да га је девојчица волела као оца и да су се приликом поздрављања љубили у оба образа, што се, како је навео, десило и 24. новембра 2015. године јер је, наводно, дете било одушевљено када јој је он показао како ради мишоловка, па да је бака девојчице погрешно извела закључак.

Девојчица коју је Г. И. сексуално узнемиравао две године и са њом имао орални секс, дете је разведених родитеља. Бивши супружници су у први мах сарађивали, тражећи правду.

Ипак, мајка је на рочишту мајка тврдила да је њена кћи склона лажима и да је у неку руку сама крива што јој се то десило, уколико јој се десило.

(Јugmedia)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (14)

Braco

14.12.2019. 17:50

Javna hemijska kastracija za osudjenog. I poslije godine zatvora javna exekucija. A majci koja ovo kaze za svoju kci zatvor od 10 godina

Aleksandar D. Pusica

14.12.2019. 18:25

Da li sam dobro pročitao ovo na kraju?! Svojim očima ne verujem da je, NE majka, ovo izjavila. Dete, samo, krivo što joj se ovo dogodilo?!?! Za monstruma je izrečena premala kazna...a za majku, ako se tako može nazvati, nemam reči i nema suda osim Božje osude i kazne.

f

14.12.2019. 18:30

cudo nije isao na poligraf ... niko ne veruje vise poligrafu otkako ga je izdajnik usmrdeo ?

Gloria S.

14.12.2019. 18:43

Pa ljudi sta raditi ovom sudiji?Na koju kaznu ga staviti da odgovara kada je dao samo jednu godinu ?On je unistio to dete za ceo zivot.Tugo moja ...

odvratno

14.12.2019. 18:45

Eto ti sad.Jel kriv, ako je kriv, pravu kaznu a ne godinu dana, a ako nije ne sudite muškarcima u srbiji 'za svaki slučaj' 'makar godinu dana,muško je' 11dok puštate na slobodu daviteljke beba g.feministička!

predrag

14.12.2019. 18:52

Pa dokle će , majku mu , ti idioti dobijati naslovne strane , dokle će najgora vijest biti najbolja vijest .U kojem svijetu mi žievimo.Ko je lud a ko pametan. Bože Gospode spasi nas i zakloni.

Bože, pomozi nam

14.12.2019. 19:51

Sunce ti žarko, samo godinu za ovakav zločin?!? Jer to jeste zločin!!!!! Šta je bre sa zakonom u ovoj državi, šta je sa ovom državom, jel mi to sami sebe hoćemo da istrebimo???

ivana

14.12.2019. 20:12

"Ipak, majka je na ročištu tvrdila da je njena kći sklona lažima i da je u neku ruku sama kriva što joj se to desilo, ukoliko joj se desilo." Ne mogu da verujem da je majka ovo izjavila?! Ako jeste, i nju kazniti . Pa kako bi ona zaštitila dete...

драгана

14.12.2019. 22:29

Majka je rekla da je dete samo krivo? Dete je samo krivo zbog barabe od 60.Majka bi možda trebalo da se pridruži ovom "zavodniku".Baš bi bili dobar par.