Бивши кошаркаш Милан Гуровић је осуђен на десет месеци кућног затвора пошто је признао да је претукао супругу Тању и њихову ћерку Милицу (16).

Одмах пошто је осуђен, Милан се скривен испод капуљаче упутио у Нови Сад где му живи мајка.

Међутим, како смо незванично сазнали, Гуровићу ово није први пут да је физички насрнуо на мајку своје деце. Она је више пута била у модрицама, а како нам је рекао наш извор близак породици, то није било због тога што је она урадила ботокс. Управо о томе је Тања и сведочила у петак.

- Тања је била стално под притиском. Милан је стално љубоморан, и често јој је правио проблеме јер је мислио да га она вара. Ово није био први пут да она трпи батине, али се надамо да ће бити последњи. Та прича о томе како је прошли пут поломио руку док је тукао је делимично тачна. До физичког напада је дошло и том приликом је повредио руку. Тања се лоше осећа, она не воли публицитет, а још јој је непријатније јер њихова породична интима попуњава ступце у новинама. Она је заиста блага жена, добра, никада није волела да буде у центру пажње. Када су се упознали, она није имала представу ко је он, тако да прича о томе да је са њим због пара пада у воду.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - "Тања је радила ботокс пре неколико дана, па ако јој је и надуто лице то је од тога": Гуровић се брани, супруга тврди да је ударао песницама у главу, сви детаљи хаоса


Оно што је свакако много драматичније је то да су се њихово троје деце веома плашили оца и његових наглих реакција. Тањин син из претходног брака, Душан, је њихова највећа подршка и изузетно је везан за сестру Милицу коју ових дана обилази свакодневно.