Међу жртвама и Мина, Синди и Наташа: Случај насиља у породици Гуровић није једини међу познатима у Србији

Е. Х.

12. 12. 2019. у 22:55

Међу жртвама и Мина, Синди и Наташа: Случај насиља у породици Гуровић није једини међу познатима у Србији

Мина Лазаревић, Ивана Стаменковић и Наташа Беквалац

Балетан Горан Станић 2015. закључио споразум о признавању кривице. Пред судом се нашли и Лука Лазукић, као и Никола Павловић, бивши супруг некадашње певачице групе "Моделс"

МИЛАН Гуровић, бивши кошаркаш и репрезентативац биће у петак приведен на саслушање у Треће основно тужилаштво у Београду због сумње да је претукао супругу Тању и њихову шеснаестогодишљу ћерку Милицу, односно да је починио насиље у породици. Нажалост, случај насиља у породици Гуровић није и једини међу познатима у Србији.

Наиме, сада већ бивши супруг Наташе Беквалац, ИТ стручњак Лука Лазукић, осуђен је у априлу у Првом основном суду у Београду на осам месеци затвора, условно на три године, због телесних повреда које је нанео певачици. Лазукићу се на терет стављало да је у ноћи између 13. и 14. априла прошле године, претукао Беквалчеву у стану на Дедињу. На суђењу је тврдио да то није тачно, да је она све то смишљено организовала са својим пи-ар тимом.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ПРЕТУКАО ГЛУМИЦУ И ПУЦАО ИЗ ПУШКЕ: Мину Лазаревић супруг тукао и пиштољем?

Балетан Горан Станић, тадашњи супруг глумице Мине Лазаревић, закључио је у септембру 2015. са Првим основним тужилаштвом у Београду споразум о признању кривице за кривично дело насиља у породици и недозвољеног држања ватреног оружја, као и веће количине муниције, по којем је осуђен на годину дана кућног затвора. Станић је у породичном стану напао супругу, а затим пуцао са терасе из оружја за које нема дозволу.

Пред судом се нашао и Никола Павловић, бивши супруг некадашње певачице групе "Моделс" Иване Стаменковић Синди. Поступак се водио због оптужби да је током 2012. године давио Стаменковићеву, која је задобила и повреде главе од ударања у зид.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

smanjite frelvenciju

13.12.2019. 01:18

i novcanice koje su stalno u prometu se i habaju i unište kako ne bi ljudi To je čista statistika.

Nex

14.12.2019. 21:01

Koliko puta je neka zena udarila muskarca a on je nije prijavio za nasilje u porodici?