У ТРЕНУТКУ напада на црногорског бизнисмена Миодрага Даку Давидовића, у београдском хотелу "Краун Плаза", затекао се и нови амбасадор Црне Горе у Србији Тарзан Милошевић, незванично сазнају "Новости".

Према нашим информацијама, Милошевић се није налазио у клуб-ресторану "Прајм", у којем је снајперским хицем рањен Давидовић, али је био у хотелу. Ова занимљива подударност баца ново светло на цео догађај, који је усталасао и политичку сцену у Црној Гори, пошто је власник никшићког "Нексана", и кум покојног Момира Булатовића, декларисан као противник режима Мила Ђукановића, а помињао се и као финансијер опозиције.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Нови детаљи рањавања црногорског бизнисмена: На Даку пуцао снајпериста, пушка пронађена у запаљеном "реноу"

Подсећамо, Давидовића су у уторак вече покушали да убију из снајпера у познатом београдском хотелу и то у моменту док је био у друштву епископа Будимљанско-никшићког Јоаникија. Рањен је у руку, а полиција је одмах после напада на Новом Београду пронашла запаљени "рено-меган" и у њему снајперску пушку.