НИКОЛУ Косанића (22), младића који је у недељу убијен у Братислави, комшије памте као јако доброг момка из вредне фамилије, увек спремног за шалу и забаву.

Како за наш лист прича мештанин Поповића, насеља у Сопоту где је живео Никола Косанић са породицом, несрећни младић је скоро отишао у Словачку.

Прочитајте још: Младић убијен у Братислави је Никола Косанић (22) из села крај Сопота (ФОТО)

- Никола је предобар момак, један од најбољих у нашем месту. Не могу да верујем да се ово десило, сви смо у шоку. Мој син је Николина генерација, дружили су се, кад је чуо да је умро једва смо га смирили. Он је пре десетак дана отишао за Братиславу да ради на грађевини. Последњих годину дана ишао је по неколико месеци да физикалише, па се врати кући, па поново оде.

Никола Косанић је најмлађе дете у породици. Има три старије сестре и све су удате. Једна је у Умчарима, док су две у околним селима. Како су нам рекли мештани Поповића, најмлађа сестра се скоро удала у суседном насељу.

- Знамо му породицу, они су вредни и радни људи. Борили су се да своју децу изведу на прави пут. Никола је завршио средњу школу и после тога ишао да ради у иностранство како би зарадио новац. Био је предобар момак, увек спреман за шалу и забаву.