ВРЊАЧКА БАЊА – У саобраћајном удесу који се под још неразјашњеним околностима догодио у ноћи између суботе и недеље, око пола сата после поноћи, у месту Штулац недалеко од Врњачке Бање, на магистралном путу Краљево-Крушевац, погинуо је возач „голфа“ трстеничке регистрације И.Б.(37) који је, како незванично сазнајемо, радио као полицајац у Трстенику, док су његове две сапутнице задобиле лакше повреде.


Како се претпоставља, удес се догодио када је крећући се својим „голфом“ према Краљеву возач И.Б. из још неутврђених разлога ударио у металну заштитну ограду крај пута. Од задобијених повреда возач „голфа“ је на месту преминуо, док су његове сапутнице, једна са територије Врњачке Бање, а друга са територије варошице Ушће у клисури Ибра, због лакших повреда и претпљеног шока превентивно збринуте у Општој болници „Студеница“ у Краљеву.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Тешка саобраћајна несрећа код Ирига: Са сахране кренули кући, па на њих налетео камион (ФОТО+ВИДЕО)


Због удеса и увиђаја саобраћај је на овој деоници пута био у вишесатном прекиду, а више детаља под којима се несрећа догодила биће познато након истраге која је у току.