Часлав Живојиновић (24), младић из села Враново код Смедерева који је нестао 29. октобра ове године, пронађен је мртав у реци Морави код места у којем је живео.

То је потврдио његов стриц Предраг Живојиновић.

- Истина је, Часлав је преминуо. Пронађен је у Морави, у атару Враново - кратко је навео Чаславов стриц.

Предраг се на свом Фејсбук налогу потресним речима опростио од свог братанца.

- Туга, зимска тишина језу ствара, мук, нема те. На сваки шкрип капије отац се твој дизао из столице. Моје си парче срца, слагалици недостајеш. Причам, а прича ми је празна. Болиш ме, мој Чаславе - потресне су речи младићевог стрица.

Подсетимо, Часлав Живојиновић је колима отишао од своје куће крајем октобра и од тада се није јављао. Случај је пријављен полицији, а ни његови чланови породице, као ни пријатељи, нису проналази разлог због ког би младић могао да дигне руку на себе.


Само 15 минута пре но што је отишао од куће, младић је на свом Фејсбук профилу поделио песму "Sky and Sand". Као опис за песму и статус написао је да се осећа непотпуно.

Превод песме коју је поделио само 15 минута пре нестанка гласи: жив сам само кад сам с тобом и све док летимо овај свет нема крај. Дању ћеш ме наћи поред себе, трудићи се да урадим све како треба и да исправим ствари. Када све крене по злу, само ћу ја бити крив.

Брату и оцу је само јавио рекао да иде до града у банку. Нестанак је полицији пријављен истог дана у поподневним часовима.


Како је раније испричао његов најбољи друг Миљан, баш ништа није указивало да би он тек тако могао да нестане.

Како Миљан наводи, Часлав се пре, но што је нестао, понашао уобичајено.

(Телеграф.рс)