ВЕРИ Вукомановић (62), куми покојне Јелене Марјановић, после саслушању у Првом основном тужилаштву у Београду, одређен је притвор до 30 дана. Њено пуштање и одбрана са слободе нису били могући јер се сматра да би у том случају мога да “изврши утицај на сведоке”.

Полиција је ухапсила куму певачице, убијене на насипу у Борчи, због постојања основа сумње да је са још једним мушкарцем извршила превару и фалсификовање исправа, потврђено је "Новостима".

Она се, користећи фалсификовано овлашћење, наводно издато од М. В., одрекла у РГЗО права на жалбу.

Тиме је омогућила саучеснику да се, уз помоћ фалсификованог купопродајног уговора, укњижи као власник катастарске парцеле на Звездари.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Последња причала са певачицом пре него што је убијена, била дублер Зоранове мајке, оптуживана за крађу струје: Ко је кума Јелене Марјановић?

Иначе, госпођи Вукомановић ово није први пут да је доведена пред лице правде. Она је један од главних сведока одбране Зорана Марјановића, више пута је привођена, а у неприлике је упадала и због Зоранове мајке.

Кума породице Зорана Марјановића, у марту 2018.године приведена је на саслушање и због спора за неплаћени рачун за струју.