Ирена Милошевић Кики (30), која се оклизнула на плочицама и поломила врат у купатилу породичне куће у Селу Младеновац код Младеновца, сахрањена је у уторак на локалном гробљу. Од Ирене су се опростили родитељи, брат, сестра, родбина и многобројни пријатељи.

Како „Ало” сазнаје из истраге, Ирена је кобне вечери, 2. децембра, била у кући са родитељима, Веселом и Небојшом, и баком. Ушла је у купатило да се истушира, а родитељи су се забринули за њу јер није излазила цео сат.

Прочитајте још: Има угризе по целом телу, покидана му је тетива, прича неповезано: Крдо дивљих свиња растргло Радована

- Покуцали су на врата, али одговора није било. Када су отворили, затекли су ужасан призор. Први резултати истраге указују на то да се оклизнула услед велике количине паре и клизавих плочица. Приликом ударца је поломила врат и остала да лежи. Родитељи су покушали све да је поврате, али јој нажалост није било помоћи. Екипа Хитне помоћи могла је само да потврди смрт. Тело је пренето у Институт за судску медицину, док је у кући обављен увиђај да би се утврдило како је настрадала - наводи извор из истраге.

У кућу Милошевића могли да уђу сви рођаци, пријатељи и комшије који су похитали да им понуде помоћ и изјаве саучешће. Људи су се тискали у реду како би изразили своју тугу. Покушавали су да нађу речи утехе за њене родитеље, брата Игора, сестру Јелену и баку Борку, али их нису налазили. Пријатељи за Ирену имају само речи хвале.

- Била је позитивна и увек спремна да помогне. Шалили смо се са њом да јој је време за удају, јер се њен брат оженио прошле године. Душа нас боли што је тако дивна девојка трагично настрадала - кажу пријатељи.

Током јучерашњег дана у Селу Младеновац је владао мук. Продавнице су биле затворене, а старо и младо је било у тужној поворци која је ишла пут сеоског гробља. Колона са православним свештеником на челу застајала је по сеоским обичајима на раскрсницама и тамо су се читале молитве. Тачно у 13 сати, од Ирене су се опростили сви који су је волели.

Оклизнуће о мокре плочице, после струјног удара, јесте други најчешћи начин на који људи гину у купатилу. Неке статистике наводе да се то више догађа старијим него млађим особама, али нико није изузет.

(alo.rs)