Ана Катанић (20), девојка настрадала у саобраћајној несрећи на Шабачком путу у селу Уровци, данас је сахрањена на гробљу у месту Ратари крај Обреновца. Младић који је управљао аутомобилом кобне ноћи отпуштен је на кућно лечење, док се сувозач налази на Одељењу интензивне неге и његово стање је критично.

У ноћи између недеље и понедељка Ана Катанић се враћала са прославе пунолетства млађе сестре аутомобилом којим је управљао Душан Давидовић Дива (26), а са њима је био и Бориша Фуртула (27) .

Под још увек неразјашњеним околностима, аутомобил "сеат леон" новосадских таблица је излетео са пута, ударио у стуб јавне расвете и од силине ударца се преврнуо на кров. Ана је од задобијених повреда издахнула убрзо након несреће у обреновачком Дому здравља.

Сувозач Бориша Фуртула је са повредама главе, грудног коша и ребара са унутрашњим крварењем смештен, како је потврђено "Новостима", на Одељење интензивне неге, у коми је и његово стање је критично.

Возач Душан Давидовић Дива (26) оптуштен је на кућно лечење.
На друштвеним мрежама пријатељи и рођаци опраштају се од настрадале Ане тужним порукама и црним фотографијама.

- Анђеле мој, накупило се туге за три живота. Никад више нећу бити исти без тебе. Волећу те заувек и никада те нећу заборавити. Никад нисам ни помислио да овако нешто да се деси. Бићеш заувек моја мала лепотица. Ти си моје мило и можда си ме напустила са овог света, али никада те нећу пустити из мог срца - написао је један младић на друштвеним мрежама и додао:
- Недостајеш ми и недостајаћеш ми до краја живота. Почивај у миру - пренео је Курир.