Има угризе по целом телу, покидана му је тетива, прича неповезано: Крдо дивљих свиња растргло Радована

Г.Ћ./Новости онлине

03. 12. 2019. у 13:03

Има угризе по целом телу, покидана му је тетива, прича неповезано: Крдо дивљих свиња растргло Радована

Илустрација; Фото: Depositphotos

Божић је збринут у краљевачкој болници и до сада је имао неколико операција

КРАЉЕВО – Радована Божића (62), мештанина села Врањево у студеничком крају, стотинак километара удаљеног од Краљева, у понедељак ујутро напало је крдо дивљих свиња наневши му тешке повреде због којих је збринут у краљевачкој Општој болници „Студеница“.

Према причи његових синова Милана и Ивана, Радован је кренуо по дрва у планину повише своје куће када су га дивље свиње напале. Иако са тешким повредама, успео је некако да мобилним телефоном у помоћ позове чланове своје породице.


- Права је срећа да је отац остао жив и што је упкос крвављењу и тешким повредама био толико присебан да нас позове телефоном. Оперисана му је тетива, још је уплашен и у шоку, за сада тешко говори, али се сви надамо да ће бити добро. То је у овом тренутку најважније – каже за „Новости“ Радованов син Иван Божић, уз молбу да његовог оца не узнемиравамо у болници.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Дивље свиње нањушиле “штек” кокаина, кукање Алабанаца и Италијана чула полиција и ухапсила их


После операције, повређени Радован се опоравља на Одељењу ортопедије ОБ „Студеница“ и, како сазнајемо од чланова породице, његово стање је стабилно.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)

Lakše malo

04.12.2019. 10:21

@Lol - 62 godine nisu 82. Mozda ako si ti vrlo mlad, za tebe je ovo starac. Imam 63 godine, i dalje radim i ne sedim deci na grbači. Jesam stariji čovek, ali nisam nemoćan starac. Što ni tebi ne zelim kad dodješ u moje godine.

Ravno

03.12.2019. 17:36

Ovo nije uobičajeno ponašanje? Mozda su obolele od besnila ili svinjske kuge? Jadan covek. Užasna nesreća. Ko bi očekivao da treba da se plaši divljih svinja a ne medveda i vuka u blizini naselja? Priroda se menja pod uticajem klimatskih promena pa i ćud životinja.

IstokBoyz

03.12.2019. 19:22

@Ravno - Ha ha koji si ti "poznavalac" zivotinja!Ako izadjes iza tastature na dalje od Avale mozda i sretnes vepra pa ga sacekaj da vidis sta ce da ti napravi :)

Ravno

04.12.2019. 10:28

@Ravno - Nisam poznavalac veprova i drugih divljih životinja sto ste u pravu, a sto se vidi iz dve upitne rečenice. Ali nije neophodno da se tako zlurado uzvrati na komentar nepoznate i neinformisane osobe. Ako je svet i naša okolina tako opasno mesto, onda ste u pravu sto kažete da treba ostati "iza tastature" jer tamo u sumi ni Vas ne bih da sretnem.

lola

03.12.2019. 17:38

Ne dirajte svinje tu je drustvo za zastitu životinja ,a taj starac koji je išao po drva mora da radi još 3 godine da bi dobio penziju