КРАЉЕВО – Радована Божића (62), мештанина села Врањево у студеничком крају, стотинак километара удаљеног од Краљева, у понедељак ујутро напало је крдо дивљих свиња наневши му тешке повреде због којих је збринут у краљевачкој Општој болници „Студеница“.


Према причи његових синова Милана и Ивана, Радован је кренуо по дрва у планину повише своје куће када су га дивље свиње напале. Иако са тешким повредама, успео је некако да мобилним телефоном у помоћ позове чланове своје породице.


- Права је срећа да је отац остао жив и што је упкос крвављењу и тешким повредама био толико присебан да нас позове телефоном. Оперисана му је тетива, још је уплашен и у шоку, за сада тешко говори, али се сви надамо да ће бити добро. То је у овом тренутку најважније – каже за „Новости“ Радованов син Иван Божић, уз молбу да његовог оца не узнемиравамо у болници.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Дивље свиње нањушиле “штек” кокаина, кукање Алабанаца и Италијана чула полиција и ухапсила их


После операције, повређени Радован се опоравља на Одељењу ортопедије ОБ „Студеница“ и, како сазнајемо од чланова породице, његово стање је стабилно.