НЕМАЊА Николић (22), музичар из села Гривац код Кнића, погинуо је у ноћи између суботе и недеље у Мрчајевцима у околини Чачка. Тешка саобраћајна несрећа се догодила када се у Николића, који је управљао „југом“, директно закуцао возач „аудија“ који је прешао из супротне траке.

- Први резултати истраге указују да је несрећу скривио возач „аудија“, који је из засад непознатих разлога прешао у супротну траку и директно ударио у „југо“ који му је долазио у сусрет. Од силине удара, „југо“ је био у потпуности смрскан, а млади бубњар је остао на месту мртав. Лекари су по доласку могли само да констатују смрт - казао је добро обавештен извор.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Враћали се из школе, а онда је налетео пијани возач: Браћа из Пријепоља у болници

Он додаје да је на увиђају утврђено да је возач „аудија“ био под дејством алкохола. - Испоставило се да га је патрола саобраћајне полиције искључила из саобраћаја због вожње у пијаном стању сат времена пре несреће. Против њега ће бити поднета кривична пријава. Њему је након трежњења одређено задржавање, а након тога биће саслушан у тужилаштву - додаје извор.

Страдали Николић био је музичар, а вест о његовој погибији узнемирила је готово читав Кнић. На друштвеним мрежама бројни пријатељи и рођаци се опраштају од њега потресним речима и порукама.


(Курир)