После несреће на ауто-путу код Ниша: Један Крагујевчанин и даље у животној опасности

Ј. Ћ.

02. 12. 2019. у 23:33

После несреће на ауто-путу код Ниша: Један Крагујевчанин и даље у животној опасности

Фото Д.Алихоџић

Стање тројице пацијената који су повређени у петак код села Горња Трнава је побољшано, док је четврти и даље на механичкој вентилацији и животно је угрожена

ЧЕТВОРО повређених радника у удесу који се у петак догодио на ауто-путу код села Горња Трнава опорављају се у Клиничком центру у Нишу. Како кажу у овој здравственој установи, рано је за давање прогноза, али је засад стање код троје пацијената побољшано, док је четврти и даље на механичкој вентилацији и још је животно угрожен.

- Један пацијент је боље. Није више на вентилацији, већ дише спонтано, док је други и даље на механичкој вентилацији. Двоје преосталих се осећа боље него претходног дана - каже др Горан Станојевић, помоћник директора КЦ Ниш. - Остали пацијенти, који су били лакше повређени, пуштени су на кућно лечење.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Велика туга на гробљима код Крагујевца: Слађана којој су код Ниша погинули муж и рођен брат нема од бола, мештани шапатом говорили о жртвама

Код места Горња Трнава, три особе су погинуле, а осам је повређено, када је на комби крагујевачких таблица, који је због квара стајао у зауставној траци, налетео шлепер којим је управљао Г. Б. (46), из Краљева.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације