УБИСТВА адвоката Драгослава Огњановића и Владимира Зрелеца, као и Николе Бојовића, рођеног брата Луке Бојовића, затим његовог кума Драгослава Милорадовића, али и Синише Милића, Бранислава Шарановића и Југослава Цветановића су повезана. Ове ликвидације, последица су сукоба двеју породица - Бојовић и Шарановић, и њему нема краја.

Ово је у уторак пред Апелационим судом у Београду изјавио тужилац Миленко Мандић, излажући жалбу на пресуду окривљенима за убиства Николе Бојовића и Милоша Видаковића. Он је тражио да Милош Делибашић буде осуђен на максималних 40 година затвора, уместо на 10 година мање, колико му је изречено првостепеном пресудом. Максималне казне тражио је и за остале oптужене, Сашу Цветановића, Славишу Новаковића и Ратка Кољеншића.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ДЕТАЉИ ЛИКВИДАЦИЈЕ У БУДВИ: Шарановић знао да ће бити смакнут 

Делибашић је у уторак навео да су цео случај пратили притисци, мислећи да је током првог суђења ослобођен кривице, а да је након поновљеног поступка исто веће изрекло осуђујућу казну.

- Када је судија Владимир Дуруз донео одлуку да ме осуди спустио је главу и рекао "за Делибашића не могу да прочитам пресуду" - казао је Делибашић. И када су ми судили за пљачку златаре "Израел дајмонд" рекао сам: "Има да цркнете, али ја ћу да будем ослобођен" и тако је и било. И сад кажем да ћу бити ослобођен.