АЛЕКСАНДАР Терек, који је у минулу среду проживео драму на броду "Пацифики ворден", када су покушали да га отму пирати, у недељу није био спреман да разговара са новинарима који су се окупили испред његове породичне куће у Зрењанину. После "онлајн састанка" са ауторитетима из своје компаније, на којем се, како нам је рекла његова супруга Андријана, галамило и након кога је био узбуђен, Терек је одлучио да остане иза спуштених ролетни куће у Охридској улици.

Детаљи отмице и бекства нашег поморца у водама Екваторијалне Гвинеје, како нас је у суботу и упозорио "банатски морнар", могу заувек остати тајна због уговора са компанијом за коју обавља посао на мору. У њему стоје и клаузуле о тајности и, према речима Терека, има пуно ствари које треба да разреши са својим послодавцима.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
"Тата није отет, у сукобу са пиратима успео је да се спаси": Син Александра Терека открива шта се десило у Африци

Уместо њега, у недељу су говорили супруга Андијана и бака Марика. Укратко, молили су новинаре да га пусте да се одмори.

- Разумејте нас, имамо двоје малолетне деце, Давида и Лауру, и желимо да их заштитимо од медијске халабуке која се подигла. Прво су чули да им је отац отет, а потом да је спасен. Ја сам покушала да све те драматичне информације сачувам само за нас, али се све некако разоткрило. Нисма хтела да видим новинаре на аеродрому, а ни сада не желим да говорим - рекла је Андријана.

Док су се новинари у недељу надали да ће Терек ипак изаћи пред њих, у дворишту су се појавили бака Марика и Тереков брат од стрица. Тражили су да Сашу оставимо да се одмори.

САДА СУ У СЕГЕДИНУ

Како нам је потврдила Александрова супруга, породица Терек је у недељу отишла пут Сегедина, где има стан и борави током радне недеље и где деца похађају школу.