Очуху задао најмање три ударца у главу: Немања З. признао да је убио Игора Илића у Коњуху

С. БАБОВИЋ

23. 11. 2019. у 08:02

Очуху задао најмање три ударца у главу: Немања З. признао да је убио Игора Илића у Коњуху

Трошна кућа у којој се догодило убиство

Одређен притвор Немањи З. (20) осумњиченом да је убио очуха Игора Илића (45). Суочен са доказима, све је признао. Потерница за још једном особом која је присуствовала трагедији у Коњуху

НЕМАЊА З. (20) признао је у петак на саслушању да је у четвртак убио свог очуха Игора Илића (45) у Коњуху код Крушевца, сазнају "Новости". Убијени Илић живео је у ванбрачној заједници са његовом мајком, Јулијаном Аземовић (50), у кући где се и догодио злочин. Свему је, како сазнајемо, претходила расправа између њих двојице, која се брзо претворила у тучу са трагичним епилогом: домаћин је подлегао повредама нанетим тупим предметом у главу.

Према незваничним сазнањима, након саслушања у Вишем јавном тужилаштву у Крушевцу и одлуке о одређивању притвора осумњиченом, расписана је и потерница за још једном особом, која је, наводно, присуствовала крвавом догађају у дневној соби трошне куће у Коњуху.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Игора убио пасторак ударцима у главу? Шта се десило у кући страве код Крушевца (ФОТО)

- Суочен са доказима, осумњичени је све признао, а током увиђаја дошло се до сазнања да је на месту злочина било више особа - сазнајемо од извора блиског истрази. - Туча се водила малтене по целој кући, али је жртва издахнула у дневној соби, поред кауча, о чему сведочи крв по поду и зиду. Обдукција још није завршена, али се претпоставља да је осумњичени задао најмање три ударца свом очуху у главу, као и да је тежина нанетих повреда додатно погоршана у комбинацији са алкохолом, будући да је убијени виђен ноћ пре трагедије видно пијан.

Очекује се да Илићеви рођаци преузму тело током викенда. Несрећни човек није имао деце са новом женом, а после развода од дугогодишње партнерке, са којом има ћерку, преселио се у Коњух. Власници неусловне куће на периферији села уступили су му скромни дом, а мештани су припомогли у стварању минималних услова за живот.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Убијени је одскора живео у напуштеној кући са једном женом: Сведочења комшија након злочина код Крушевца (ФОТО+ВИДЕО)


Осумњичени Немања З.

СТРЕПЕО ДА ЋЕ ГА "УБИТИ" КРОВ

КУЋА у којој се догодило убиство била је без воде и тоалета. Игор и Јулијана су воду захватали са чесме, а некада су то чинили и остали привремени станари трошног дома. Највећи страх убијеног, међутим, био је да ће их кров "убити" на спавању.

- Игор је стрепео да ће му се кућа додатно урушити - причају мештани Коњуха. - Поломљени црепови већ су начели део крова изнад кухиње. Како би спречио даље урушавање, Игор је успео да подупре кров мердевинама.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације