Зоран Јеличић (40), оптужени члан ваљевске групе који је хтео да се убије у Специјалном суду, у четвртак је пронађен крвав насред коловоза у селу Чучуге код Ваљева.

Непосредно после тога је превезен у болницу, а потом и у полицију.

Подсетимо, Јеличић, коме се суди због убиства Жељка Ђедовића 2009. године, у среду је на суђењу, наочиглед судије, адвоката и других присутних у судници, из џепа извадио жилет, који је кришом унео у суд, и посекао врат и руку. После инцидента је превезен на ВМА, а после прегледа је пуштен и наводно се упутио према кући која се налази у Памбуковицу крај Ваљева, али изгледа да ипак није тамо и отишао.

Наиме, Јеличић се од марта налази у кућном притвору са наногицом, и у том селу крај Ваљева има пријављен боравак.

Према првим информацијама, Зорана је у четвртак у раним јутарњим часовима пронашао таксиста како лежи насред коловоза, те га је одмах одвезао у ургентни центар болнице у Ваљеву.

Лекари су га прегледали и констатовали да није животно угрожен, после чега је отпуштен из болнице.

Прочитајте још - Члан Ваљевске групе задужен за најтежа кривична дела, убио Жељка Ђедовића: Ово је Зоран Јеличић, који је себи пререзао врат у Специјалном суду! (ФОТО)

Међутим, како "Новости" сазнају, Јеличић ни по изласку из болнице, није отишао према кући, него је наставио да се шета по Ваљеву.

Наводно, он је у једном киоску брзе хране јео пљескавицу, када су га приметили полицајци и привели у станицу како би га идентификовали.

С обзиром на то да је имао наногицу, а по изласку из куће није обавестио надлежне органе, а што је био у обавези да учини, сматра се да је прекршио мере кућног притвора.