Маестрално бекство: Србин затвореник побегао током посете породици

Танјуг

19. 11. 2019. у 17:15

Маестрално бекство: Србин затвореник побегао током посете породици

Depositphotos

Италијанска полиција интезивно трага за Србином Радетом Николићем (38), који служи казну у затвору у граду Фрозиноне, а у суботу је побегао током посете породици
Италијанска полиција интезивно трага за Србином Радетом Николићем (38), који служи казну у затвору у граду Фрозиноне, а у суботу је побегао током посете породици, иако је био у пратњи полиције.


Према писању италијанских медија, Србин је током викенда добио дозволу од управе да изађе на неколико сати из затвора како би посетио своју породицу, јер му је, наводно, син тешко болестан, и у пратњи седморице полицајаца кренуо ка кући.


Како преноси Блиц, у једном тренутку малишану је наводно позлило, а осумњичени је искористио гужву, затражио да оде у купатило и тада побегао кроз прозор, а полиција је убрзо схватила шта се дешава и дала се у потрагу за бегунцем.


Претпоставља се да је осумњичени дуже време планирао бекство из затвора и то у сарадњи са породицом, а сумња се да дете уопште није било болесно, већ је симулирало прехладу како би оцу помогло да добије дозволу да изађе из затвора, а потом и побегне.


Полиција је убрзо алармирала цело ово подручје и затворила све излазе из овог места, а оббјављен је и апел мештанима да је у току потрага за мушкарцем средњих година, високим око 1,78 метара, који има смеђе очи и косу.


Прочитајте још: Побегао из полицијске станице: Скочио кроз прозор са радијатором око руке (ВИДЕО)


Наведено је да је у питању опасна особа, а грађани су замољени да, уколико га виде, одмах позову полицију.


За сада није познато због чега је Србин био у затвору.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације