ОБДУКЦИЈА тела Немца Михаела Х. (33), који је у недељу ујутру нађен на шеталишту испред Бетон хале, показала је да нема одбрамбених повреда. То указује да се он пре смрти ни са ким није тукао и да га нико није ударао по телу. Овакав налаз наводи да се Михаел највероватније сам саплео на крову Бетон хале и пао на плочник са висине од пет метара.


Налаз каже и да је Немац имао унутрашња крварења, а она су највероватније изавана због пада са висине. Токође је свуда по телу имао и крви.


Полицијска истрага показала је да се Михаел Х. те ноћи са друштвом проводио у једном од клубова који се налазе у Бетон хали. У једном тренутку је био толико пијан да је и повраћао унутра. После тога га је обезбеђење извело напоље. Према нашим информацијама у клубу се ни са ким није качио, нити је улазио у вербалне и физичке обрачуне са другим гостима или младићима из обезбеђења.


Прочитајте и: Otkriven identitet nastradalog kod Beton hale: Prijatelji prijavili njegov nestanak, pronađen mrtav na šetalištu


Тело Михаила Х. у недељу ујутру су пронашли пролазници који су шетали крај Саве. Затекли су га без свести, поломљене лобање и у локви крви. Позвали су полицију и Хитну помоћ, која га је превезла у Ургентни центар, где је преминуо у шест часова ујутру.


Моменат пада са крова хале снимиле су сигурносне камере. Још се не зна шта је Михаел горе радио по мраку и како се попео. На једном делу крова налази се паркинг са оградом, а у том одакле је он пао, су клима уређаји и тај део је забрањен за пролаз.


Иначе у недељу ујутру један од Михаелових пријатеља пријавио је његов нестанак. Он је испричао да им се друг одвојио те ноћи и да не могу да га нађу.


Протеклог дана било је калкулација да је Немац можда и гурнут, јер наводно сигурносне камере нису снимиле шта је претходило његовом паду. Међутим, полиција је узела све снимке са околних видео надзора, како би реконструисла његово кретање и како би се утврдило да ли је био сам или са неким у друштву.