У САОБРАЋАЈНОЈ несрећи на путу између Сремских Карловаца и Банстола, у понедељак око девет сати, тешко је повређена Ива Шицар (18) из Старе Пазове, иначе кошаркашица ЖКК „021“ из Новог Сада, као и мушкарац М.И. (65), који је задобио лакше повреде.

Млада спортискиња се, како сазнајемо, у понедељак јутро колима упутила из Старе Пазове у Нови Сад на преподневни тренинг. Ива је играла у првом тиму и у новосадски клуб је дошла из Шапца, где је играла претходне две сезоне, такође у првој лиги.

Александар Јовановић, први тренер новосадског клуба, каже да су сви из клуба одмах дошли у Ургентни центар и да бодре Иву да се што опорави и да поново буде са њима на терену.

У овој Клиничком центру Војводине кажу да су 18-годишњој пацијенткињи после благовременог збрињавања и адекватне дијагностике установљене повреде главе и десне подлактице.

- Пацијенткиња није животно угрожена, али је хоспитализована ради даљег онзервативног третмана и опсервације. - наводе у КЦВ.

Прочитајте још - Удес у центру Краљева: Жена прелазила пешачки, на њу налетео путнички аутомобил


Узроци несреће још нису познати, али се прептоставља да је девојка која је била за воланом „пунта“, највероватније изгубила контролу над возилом, а потом слетела у градилиште брзе пруге Нови Сад- Београд и ударила у паркирани камион.

Она се аутомобилом кретала из правца Сремских Карловаца према Банстолу. Предњи део возила је потпуно смрскан, а девојку су из кола извадили новосадски ватрогасци. Мушкарац који је повређен, како сазнајемо, налазио се на градилишту.