ПРИПАДНИЦИ Министарства унутрашњих послова у Новом Саду ухапсили су Д. К. (40), због сумње да је починио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Прегледом осумњиченог и његовог аутомобила, полиција је пронашла 228 грама амфетамина, 60 таблета са листе психоактивних супстанци, мању количину „екстазија“ и марихуане.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Претио да ће се убити, пео са на ограду терасе, па бацио пиштољ и опасач и преговара са полицијом: Детаљи драме на Вождовцу, не зна да ли у стану има још оружја (ФОТО+ВИДЕО)

Д. К. је задржан до 48 сати и уз кривичну пријаву приведен у Више јавно тужилаштво у Новом Саду. После саслушања, судија за претходни поступак одредио му је притвор, до 30 дана.

За кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога осумњичен је и двадесетдеветогодишњи Београђанин.

Новосадска полиција је у његовом аутомобилу пронашла девет кесица кокаина, сакривених у коферу са гардеробом. Код њега је пронађена и знатна сума новца, у домаћој и страној валути, за коју се сумња да је стечена продајом наркотика. Против осумњиченог биће поднета кривична пријава, у редовном поступку.